Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه رحمانی بازیگر نمایش «شب بخیر مادر» درباره این نمایش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: نمایش «شب بخیر مادر» نمایش دو پرسوناژ از مادر و دختر است که من نقش دختر را ایفا می کنم.متن نمایشنامه « شب بخیر مادر» یک متن آمریکایی است که جایزه پولیتزر گرفته و از متونی است که از زمان دانشجویی علاقه ایفای نقش های آن را داشتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایشنامه هایی که جایزه پولیتزر را دریافت کرده اند, اصولا  بازیگر محور هستند یعنی متن ها رئالیستی هستند یا با نگاه روان شناختی نوشته شده اند.

وی افزود: من پیش از این نمایش, نمایش «لانه خرگوش» را داشتم که آن ها از متون آمریکایی بود و جایزه پولیتزر دریافت کرده است و خوشحالم که شانس بازی در آن را داشتم. این متون به شدت چالش برانگیز هستند زیرا جزئیات شخصیتی در آن ها بسیار است و این جزئیات شخصیتی برای بازیگر سبب ایجاد چالش های زیادی می شود.

رحمانی درباره کاراکتر «جسی» گفت: این شخصیت به نوعی یک کاراکتر بازنده ای است که احساس می کند زندگی خود را باخته و تصمیم می گیرد زندگی خود را متوقف کند. گذشته او و آدم هایی که در زندگی او حضور دارند در پروسه نمایش از آن ها اسم برده می شود و به نوعی زخمی به او وارد کرده اند. شخصیت «جسی» بیماری مادرزادی داشته که به شیوه غلطی با آن برخورد شده و این زخمی دیگر برای او ایجاد کرده  که در پایان نمایش می گوید: «من خودم را از دست دادم , من کسی که باید می بودم نشد که بشم » و او حس بی وجودی می کند.

وی ادامه داد: در متن هزار و یک دلیل ریز و درشت وجود دارد اما هیچ کدام دلیل مشخصی را نشان نمی دهد پس می توان همه این ها را دلیلی برای خودکشی یک انسان دانست و هم می توان آن را بهانه ای دانست که یک آدم به صورت شخصی درگیری با خود دارد که تصمیم به قطع زندگی خود می گیرد.

رحمانی درباره استقبال مخاطبان از نمایش «شب بخیر مادر» گفت: استقبال مخاطبان آن طور که انتظار داریم نشده است, تماشاگران به تماشای نمایش می آیند ولی ما انتظار استقبالی پرشور داریم , البته از نظر من ذائقه تماشاگر کمی تغییر کرده و این موضوع کمی تلخ است  اما امیدوارم بازخوردهای خوب تماشاگران در شب های نخست نمایش سبب استقبال خوب تماشاگران در شب های آتی شود.

رحمانی درباره کارهای آینده خود گفت: برای چند کار صحبت شده که هنوز برای انتخاب آن ها به نتیجه نرسیده ام .

در خلاصه نمایش آمده است : کشمکش عاطفی میان مادر و دخترش منجر به اتفاقی تکان دهنده می شود.

مریم بوبانی، معصومه رحمانی بازیگران  , امیر لقمان تهیه کننده و فرید سلیمانی نویسنده نمایش « شب بخیر مادر» هستند.

گفتنی است نمایش «شب بخیر مادر» از تاریخ ۱ تا ۱۵ شهریور هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در مجموعه تئاتر دیوار چهارم بر روی صحنه می‌رود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای نمایشی تئاتر بازیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیام گرامیداشت روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی از اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات برای حمایت بیشتر از این بیماران سخن گفت.

متن پیام رئیس سازمان غذا و دارو

۱۸ اردیبهشت، روز ملی بیماری خاص و روز جهانی تالاسمی است بیماران تالاسمی هم جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند در گذشته دغدغه نظام سلامت افزایش طول عمر این عزیزان بیمار خاص بود اما امروز به فکر افزایش کیفیت زندگی و ارائه زندگی مطلوب با افزایش سطح بهداشت مانند همه هموطنان است.

تصویر امروزی بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس حتی برای بدبین‌ترین افراد نیز تردیدی از توانمندی عزیزان مبتلا به این بیماری‌ها باقی نگذاشته است.

جامعه امروز ایران به خوبی بر این موضوع آگاه است که با درمان مطلوب می‌توان از بیمار خاص، فردی پویا، قابل اعتماد و با انگیزه‌ای ساخت که صرفاً صفت بیمار خاص را در کوی و برزن زندگی به دنبال خود می‌کشد و بیماری از زندگی اش رخت بربسته است.

تعداد بیماران تالاسمی ماژور، سیکل سل و اینترمدیا شناسایی شده در کشور ما که شیوعش هم در آن یکسان نیست به حدود ۲۳ هزار نفر می‌رسد که در نوار ساحلی و در استان‌های حاشیه خلیج فارس و دریای خزر میزان ابتلاء به این بیماری معمولاً بیشتر است.

سازمان غذا و دارو همواره در تلاش است تا داروی بیماران تالاسمی را به نحوه مطلوب‌تری تأمین کند به طوری که در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تأمین شد.

ما در تأمین داروهای تالاسمی تلاش می‌کنیم نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد.

همچنین امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکارهای علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوانیم حمایت‌های بیشتری از بیماران خاص داشته باشیم.

کد خبر 6098032 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اولین «داروی رشد مجدد دندان» در جهان وارد فاز آزمایش بالینی می‌شود
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر! (+عکس)
  • 5 تصمیم مهم برای بیماران خاص
  • پویش هوای دختری در فارس برگزار می‌شود
  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر!/ عکس
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی